Πώς μπορώ να εγγραφώ;

Εγγραφείτε εδώ ακολουθώντας τις οδηγίες. Για την εγγραφή σας, θα σας ζητηθούν το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία εγγραφής είναι σωστά, καθώς θα χρησιμοποιούνται σε κάθε επικοινωνία μαζί σας.

Τι κερδίζω με την εγγραφή μου στο www.qproperties.gr;

Τα πλεονεκτήματα εγγραφής www.qproperties.gr είναι τα ακόλουθα:

 • Μπορείτε να υποβάλλετε εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά ή/και μίσθωση οποιουδήποτε ακινήτου σας ενδιαφέρει σε λίγα μόνο βήματα.
 • Λαμβάνετε ενημέρωση όταν είναι διαθέσιμα στο www.qproperties.gr ακίνητα που πληρούν τις προδιαγραφές της αναζήτησής σας.
 • Αποκτάτε τη δυνατότητα λήψης newsletter.

Έχω εγγραφεί αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο λογαριασμό μου;

Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά τη διαδικασία της εγγραφής σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς μπορώ να μάθω περισσότερες πληροφορίες για ένα ακίνητο;

Πατήστε «Εκδήλωση ενδιαφέροντος» για το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει.

Eίναι όλα τα ακίνητα διαθέσιμα για μίσθωση ή αγορά; Είναι κάποια ακίνητα διαθέσιμα και για τα δύο;

Τα ακίνητα μπορούν να είναι διαθέσιμα για μίσθωση ή αγορά ή και τα δύο.

Τι συμβαίνει αν πατήσω «Εκδήλωση Ενδιαφέροντος» για αγορά ακινήτου;

Θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του www.qproperties.gr ώστε να προγραμματιστεί επίσκεψη στο ακίνητο που σας ενδιαφέρει.

Αν το ακίνητο ταιριάζει στις ανάγκες σας και επιθυμείτε να προχωρήσετε στην αγορά του, θα σας ζητηθεί να υποβάλετε εγγράφως προσφορά στην οποία θα αναφέρονται:

 • τα στοιχεία σας, εφόσον είστε εσείς ο αγοραστής ή τα στοιχεία του αγοραστή, αν ενεργείτε για λογαριασμό τρίτου.
 • το προσφερόμενο τίμημα αγοράς.
 • ο τρόπος καταβολής του τιμήματος αγοράς (με χρηματοδότηση, με μετρητά κ.α.).

Εφόσον η προσφορά εγκριθεί, θα σας καλέσουμε προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την αποδοχή της προσφοράς σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να υπογράψετε ιδιωτικό συμφωνητικό αγοράς ακινήτου και να καταθέσετε προκαταβολή.

Εφόσον η προσφορά δεν εγκριθεί, θα σας καλέσουμε, αφενός για να σας ενημερώσουμε για το επιθυμητό τίμημα αγοράς, αφετέρου για να σας ζητήσουμε βελτιωμένη προσφορά, εφόσον είναι εφικτό από την πλευρά σας.

Διευκρινίζεται ότι η εταιρεία έχει για κάθε ακίνητο το δικαίωμα να επικοινωνήσει με περισσότερους από έναν υποψήφιους αγοραστές για το χρονικό διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι να εγκριθεί η προσφορά ενός υποψήφιου αγοραστή ή δεν έχει υπογραφεί το ιδιωτικό συμφωνητικό και δεν έχει κατατεθεί η προκαταβολή.

Πώς μπορώ να επισκεφθώ ένα ακίνητο;

Πατήστε «Εκδήλωση ενδιαφέροντος» και θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του www.qproperties.gr ώστε να προγραμματιστεί επίσκεψη στο ακίνητο που σας ενδιαφέρει.

Κατά την επίσκεψή μου στο ακίνητο, μπορώ να συνοδευτώ από μηχανικό ή άλλο σύμβουλο;

Κατά την επίσκεψη σας στο ακίνητο μπορείτε να συνοδεύεστε από οποιοδήποτε σύμβουλο επιλέξετε.

Τι συμβαίνει αν πατήσω «Εκδήλωση Ενδιαφέροντος» για μίσθωση ακινήτου;

Θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του www.qproperties.gr ώστε να προγραμματιστεί επίσκεψη στο ακίνητο που σας ενδιαφέρει.

Αν το ακίνητο ταιριάζει στις ανάγκες σας και επιθυμείτε να προχωρήσετε στη μίσθωσή του, θα σας ζητηθεί να υποβάλετε εγγράφως αίτημα μίσθωσης στον οποίο θα αναφέρονται:

 • τα στοιχεία σας, εφόσον είστε εσείς ο μισθωτής ή τα στοιχεία του αγοραστή, αν ενεργείτε για λογαριασμό τρίτου.
 • το προσφερόμενο μηνιαίο μίσθωμα.
 • η επιθυμητή διάρκεια της μίσθωσης .
 • πιθανοί ειδικοί όροι.

Εφόσον η προσφορά εγκριθεί, θα σας καλέσουμε προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την αποδοχή της προσφοράς σας. Στη συνέχεια, και εφόσον συμφωνήσετε με τους όρους μίσθωσης, θα σας καλέσουμε να υπογράψετε το Μισθωτήριο Συμβόλαιο.

Εφόσον η προσφορά δεν εγκριθεί, θα σας καλέσουμε, αφενός για να σας ενημερώσουμε για το επιθυμητό τίμημα μίσθωσης, αφετέρου για να σας ζητήσουμε βελτιωμένη προσφορά, εφόσον είναι εφικτό από την πλευρά σας.

Διευκρινίζεται ότι η εταιρεία έχει για κάθε ακίνητο το δικαίωμα να επικοινωνήσει με περισσότερους από έναν υποψήφιους αγοραστές για το χρονικό διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι να εγκριθεί η προσφορά ενός υποψήφιου αγοραστή ή δεν έχει υπογραφεί το ιδιωτικό συμφωνητικό και δεν έχει κατατεθεί η προκαταβολή.

Δεν μπορώ να υποβάλω «Εκδήλωση Ενδιαφέροντος» ή «Γενικό Αίτημα». Κάνω κάτι λάθος;

Θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Αν αντιμετωπίσετε άλλα προβλήματα κατά την σύνδεσή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασής μου, τι να κάνω;

Παρακαλώ επιλέξτε την «Ξεχάσατε τον Κωδικό Πρόσβασης» στη σελίδα σύνδεσης.

Τί σημαίνει η σήμανση «Το ακίνητο βρίσκεται σε διαδικασία ωρίμανσης»?

Η σήμανση «Το ακίνητο βρίσκεται σε διαδικασία ωρίμανσης» σημαίνει ότι το ακίνητο βρίσκεται σε διαδικασία νομικού και τεχνικού ελέγχου, ώστε να είναι έτοιμο για μεταβίβαση ή μίσθωση. Η διαδικασία αυτή μπορεί να χρειαστεί κάποιον επιπλέον χρόνο και ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις στις επιφάνειες και στις χρήσεις των χώρων, για τον οποίο θα ενημερωθείτε άμεσα από τον εκπρόσωπο του www.qproperties.gr που θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Υπάρχουν ακίνητα που είναι ημιτελή ή χρήζουν ανακαίνισης. Ποιος θα επωμισθεί το κόστος;

Τα ακίνητα πωλούνται ως έχουν. Τυχόν έξοδα αποπεράτωσης, επισκευής, ανακαίνισης κ.α. που απαιτούνται, θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

Μπορεί άλλος φορέας που εκπροσωπώ να υπογράψει τη σύμβαση αγοράς/μίσθωσης ακινήτου σε προσφορά που υπέβαλα εγώ;

Ναι, μπορεί ο φορέας που εκπροσωπείτε να υπογράψει τα συμφωνητικά και συμβόλαια και να προχωρήσει στην αγορά/μίσθωση ακινήτου, εφόσον η προσφορά σας έγινε αποδεκτή και εφόσον στο αίτημά σας έχει καταγραφεί ποιος θα είναι ο αγοραστής/μισθωτής του ακινήτου.

Δε βρίσκω κάποιο ακίνητο που να ταιριάζει στις ανάγκες μου. Μπορώ να καταχωρήσω ένα γενικό αίτημα;

Εφόσον η αναζήτησή σας δεν επέστρεψε αποτελέσματα, μπορείτε να πατήσετε «Γενικό Αίτημα» για να καταχωρήσετε το αίτημά σας. Στο αίτημα αυτό, σας προτείνουμε να αναφέρετε τα χαρακτηριστικά του ακινήτου που σας ενδιαφέρει, όπως:

 • Περιοχή
 • Είδος (κατοικία, επαγγελματικής χρήσης, οικόπεδο, αγροτεμάχιο κτλ.)
 • Επιφάνεια
 • Παλαιότητα
 • Ειδικά χαρακτηριστικά κ.α.

Τι συμβαίνει μετά την αποστολή «Γενικού αιτήματος» για αγορά ή μίσθωση ακινήτου;

Θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του www.qproperties.gr ώστε να σας ενημερώσει για τυχόν διαθέσιμα ακίνητα που πληρούν τα κριτήρια που έχετε δηλώσει.